Ervaringen

Verhalen van enkele cliënten

Mijn cliënten komen bij me voor de meest uiteenlopende dingen. Hieronder vind je een greep uit de ervaringsverhalen, gedeeld door mijn cliënten zelf.


Emotionele tijd

Na een emotionele tijd was mijn energie erg laag. Op een deskundige manier heeft Jorien mijn energie weer op peil gebracht met voedingsadviezen, supplementen & tips. Ook spraken wij over hoe met mijn situatie om te gaan.
Wanneer ik tussen de behandelingen door vragen had, kon ik deze via de mail stellen en werden ze door Jorien beantwoord zodat ik weer verder kon.
Jorien bedankt voor jouw hulp!

S.B.

Slapen en zindelijkheid 5 jaar oud kind

Ons zoontje van 5 slaapt weer goed, hij is zindelijk geworden en op school gaat het een stuk beter.

M.B.

Eczeem

Het eczeem waar ik jarenlang last van had, is nagenoeg verdwenen. Ik weet waar ik op moet letten en wat ik beter niet kan eten.

B.v.D.

Vermoeidheid

Totaal futloos, vermoeid en nogal emotioneel kwam ik de eerste keer bij Jorien. De site sprak me erg aan, want alle klachten die voor mij nogal vaag waren las ik er terug. Het vervelendste was de vermoeidheid, onrustige huid en een prikkelbare darm. Zo enorm opgelucht ging ik na de eerste behandeling weer weg. Eindelijk was ik gehoord! Eerst mijn darmflora aangepakt en gewapend met celzouten en vitaminen ging ik me steeds beter voelen. Wat een verademing als je weer energie voelt om te leven! Mijn dank is groot.

Leontine van de Zwet

Eczeem

Al lange tijd had ik, naast verschillende allergieën, last van eczeem. Ik had al van alles geprobeerd om van het eczeem af te komen, maar helaas zonder resultaat. Na de behandelingen bij Vitalief, waarbij in plaats van symptoom bestrijding naar de oorzaak van de klachten gekeken werd en deze behandeld zijn, ben ik nu zo goed als eczeem vrij! Bijkomend positief resultaat is daarnaast dat ook mijn allergieën (o.a. hooikoorts, huisstofmijt, bepaalde soorten fruit) nu aanzienlijk verbeterd tot zelfs verdwenen zijn. Nu kan ik ook weer genieten van bijv. een lekkere appel of peer!

Melissa

Ziekte van Lyme

Onze zoon van 13 had al langere tijd medisch onverklaarbare klachten, zoals knakkende, pijnlijke gewrichten, buikpijn, extreme vermoeidheid en ernstig vitamine D tekort. Zelf dachten wij aan de ziekte van Lyme, maar de reguliere test wees dat niet uit.

Jorien constateerde dat wèl en behandelde hem daar dan ook voor. Met goed gevolg, want sinds kort is onze zoon klachtenvrij!

‘Bedankt dat jullie mij naar Jorien lieten gaan’, zei hij van de week.

Ook namens ons als ouders, bedankt Jorien, na jaren van klachten, is hij er weer!

R.S.

Prikkelbare darm

Mijn prikkelbare darm waar ik al 15 jaar last van had, speelt zelden meer op en ik kan alles weer eten.

M.E.