Behandeling en methoden

Wat ik doe en hoe het werkt

Voor welke klachten kun je bij mij terecht?

  • Spijsverteringsproblemen, prikkelbare darm, eczeem, allergie, astma
  • Vermoeidheidsklachten, slaapproblemen
  • Bedplassen, slecht eten, ADHD
  • Problemen na vaccinatie; ook voor preventieve vaccinatiebegeleiding
  • Emotionele klachten zoals onzekerheid, verdriet, angsten
  • Burn out, depressie
  • Ziekte van Lyme, Pfeiffer, HPU
  • Stralingsovergevoeligheid
  • Onverklaarbare klachten, waarbij in het reguliere circuit niets gevonden wordt
  • Begeleiding bij kanker

 

 

Praktijkruimte van vitalief met o.a. biosensor

Testbuisjes voor de behandeling bij praktijk Vitalief

Integra

INTEGRA is een methode die door Dr. Roy Martina is ontwikkeld in de jaren negentig. Het is een combinatie van de meest effectieve therapieën uit verschillende natuurgeneeswijzen, tot één geheel samengevoegd. Gebruikt worden o.a. homeopathie, orthomoleculaire middelen, celzouten, acupressuur, fytotherapie, bloesems, etc. De INTEGRA test wordt gedaan dmv kinesiologie ( Touch for Health). Met behulp van de spiertest of de biosensor wordt de vitaliteit bepaald en worden de probleemgebieden van lichaam en geest opgespoord. Hierbij worden talloze testbuisjes met hulpstoffen gebruikt. Er wordt getest op allergieën, gebrek aan vitaminen, mineralen of celzouten, emotionele blokkades, verstorende vaccinaties, vergiftigingen, littekenstoringen, erfelijke belastingen, stralingsgevoeligheid, etc. Er wordt tevens gekeken welke organen zwak testen en wat dat voor gevolgen kan hebben voor de rest van het lichaam. Als duidelijk is wat er aan de hand is, zul je vaak middelen voorgeschreven krijgen die de tekorten aanvullen en/of je lichaam aanzetten tot het kwijtraken van belastende stoffen. Ook zul je soms oefeningen krijgen of voedingsadviezen. Na drie à vier weken volgt dan het volgende consult, waarin weer op dezelfde manier getest wordt; er zijn dan vaak al verschillen merkbaar.

NEI, neuro emotionele integratie

Wanneer er blokkades gevonden worden op emotioneel gebied, kan NEI ingezet worden om deze belemmeringen op te heffen. Het is een eenvoudige methode die eerder opgelopen emotionele blokkades (door niet verwerkte gebeurtenissen) opspoort, b.v. uit de vroege jeugd of tijdens zwangerschap of geboorte.
Dit opsporen gebeurt ook weer d.m.v. de spiertest. Hierdoor kan men als het ware communiceren met het onderbewuste. (Dit is erg nuttig, omdat men niet altijd een goede herinnering heeft aan de bewuste gebeurtenis.) Er wordt gekeken naar welke organen en emoties een rol hebben gespeeld bij die vroegere gebeurtenis. Vervolgens worden de blokkades uitgeschakeld dmv een speciale integratietechniek van linker en rechter hersenhelft.
NEI is bijzonder geschikt voor mensen die gebukt gaan onder angst, onzekerheid, stress, depressie, minderwaardigheidsgevoel, fobieën, etc.

NLP, neuro linguïstisch programmeren

NLP is een bijzondere manier om bewust het beste uit uzelf te halen op alle levensgebieden. U wordt begeleid om uw belemmeringen op te lossen en te veranderen in nieuwe mogelijkheden. U leert hoe u doelen kunt stellen en behalen, welke onbewuste belemmerende denkpatronen u beletten om te doen wat u zou willen doen. Dit gebeurt door middel van oefeningen, vragen, verandering van denkpatronen en het optimaal leren benutten van uw persoonlijke kracht. “The Secret” in de praktijk gebracht!

NAET, Nambudripads Allergie Eliminatie Techniek

Dit is een revolutionaire techniek om allergieën te behandelen. Met behulp van kinesiologie wordt uitgetest op welke stoffen u allergisch reageert. Deze stof wordt behandeld dmv het stimuleren van de wortels van het sympathische zenuwstelsel. Hiermee wordt een boodschap naar de hersenen gezonden die deze ertoe brengt de verkeerde waarneming van de specifieke stof te herzien, te vergelijken met het resetten van een computer Deze nieuwe boodschap zal definitief worden geregistreerd na stimulatie van verschillende acupunctuur punten. Gedurende enige tijd na de behandeling zult u bepaalde regels van dieet/onthouding in acht moeten nemen.(minder dan 1 etmaal)
Deze “herprogrammering” vormt de kern van de eigenlijke NAET behandeling. NAET wordt al meer dan vijftien jaar toegepast, met resultaten die zowel bevredigend als duurzaam zijn. Na de behandeling is de incompatibiliteit, het “botsen” van energiestromen volledig verdwenen en wanneer de patiënt opnieuw in aanraking komt met de stof, vertoont hij geen spoor meer van allergie, gevoeligheid of intolerantie. Zo bestrijdt NAET de oorzaak van de allergie en niet de symptomen die er het gevolg van zijn.